Vores Ambassadører

Virksomheder såvel som private kan ”købe” en spinningcykel for et døgn og selv sammensætte et team, der skal holde pedalerne i gang alle 24 timer.

Skal du være vores ambassadører?

Kasper Hjulmand

Landsholdstræner og ambassadør for Cycling4Cancer

Kræft er blevet en ond livsledsager for mange af os. Den tager vores kære fra os og kan gøre vores liv sårbart, håbløst og meningsløst. Jeg har som mange andre kræften helt tæt på både familie og venner.

Men vi må kæmpe sammen.

Derfor er Cycling4Cancer en fantastisk måde at lave et modtryk. Sprede livsglæde, komme i god fysisk form og være sammen er god medicin og forebyggelse mod kræften. Derfor støtter jeg op om denne fantastiske organisation som ambassadør og tramper løs i pedalerne og håber på at en masse vil støtte.

Husk at sammen kan vi gøre en forskel.

– Kasper Hjulmand

Daniel Svensson

Tidl. Håndboldspiller og ambassadør for Cycling4Cancer

Jeg er glad for at støtte op om Cycling4Cancer som ambassadør.

Jeg har igennem mine to lymfekræft forløb, personligt mærket hvad det gør ved kroppen og sindet.

Dertil komme alt det som familier og pårørende skal igennem.

Kampen imod kræft er en kamp vi stort set alle kender. Der er stadig langt igen og en indsamling som denne giver så meget mening. I fællesskab er vi stærkere og kan klare mere.

Så op på cyklerne og lad os få samlet som meget ind som muligt.

– Daniel Svensson

Dennis Ritter

Studievært og ambassadør for Cycling4Cancer

I mit voksne liv har jeg været så fortvivlet og opgivende i forhold til kampen mod kræft.

For hvad skal det hele nytte? På lidt over fire år har jeg mistet fire fra min absolutte inderkreds til kræft. Herunder mine forældre, der døde med 6 dages mellemrum, og efterlod et tomrum, der er alt for stort til at sætte ord på.

Men jeg har fundet ud af at fortvivlelse og opgivenhed ikke er vejen frem. Vejen frem er at kæmpe. At være optimist. At indgyde håb. For sandheden er jo, at vi KAN gøre noget. Ved hjælp af forskning er vi allerede nået langt i forhold til visse kræftformer. Men vi kan også gøre en masse selv. Bl.a. ved at cykle og ved at være sammen og dyrke relationer.

Og det er netop det, vi gør, i Cycling4Cancer. Derfor glæder jeg mig til at være med igen. Og jeg er stolt af rollen som ambassadør.

– Dennis Ritter

Charlotte Bircow

Foredragsholder og ambassadør for Cycling4Cancer

Jeg følte mig på ingen måde syg, da jeg fik diagnosen: Brystkræft. Jeg var hverken træt eller sløj, men havde godt mærket den knude jeg havde i brystet gennem længere tid. Jeg fik et decideret chok, da biopsien blev taget og den efterfølgende operation viste at det havde spredt sig til lymferne, så kemo og stråling var uundgåelig. Et 8 måneder langt forløb fulgte hvor jeg fra starten af valgte at stå offentlig frem og fortælle min historie og skrive bogen: “Kræft æde mig – NEJ!” til inspiration, støtte og trøst for andre der skulle igennem et lignende eller anderledes forløb.

“Der er en mening med alting”, siges det. Jeg forstod hurtigt meningen med mit kræfttilfælde, og er i dag dybt taknemmelig for alle de mennesker der dagligt kontakter mig og alle de jeg har fået lov at hjælpe over kræften eller fulgt på deres sidste tur her i livet.

I løbet af de næste 10 år vil antallet af kræfttilfælde stige med 30%.

Vi skal den fandens snigende hamrende uretfærdige lede sygdom til livs, og jeg glæder mig til igen i år at være med til at støtte op om Cycling4Cancer.

– Charlotte

Morten Ankerdal

Studievært og ambassadør for Cycling4Cancer

Kampen mod kræft er blevet en folkesag. Også for min familie.

Vi har haft sygdommen helt tæt inde på livet siden 2009. I august 2014 måtte også vi sande, at selv den største fighter ikke kunne vinde kampen mod cancer. Min far var livsglad til det sidste, selv om canceren spredte sig og fjernede meget af det, vi andre definerer som livsindhold. Det giver stadig ingen mening, hvorfor han skulle rammes. Sådan er der mange familier der har det.

Jeg tror på, det hjælper at kæmpe. At stå sammen. Vi kan ikke cykle cancer væk. Men sammen kan vi tanke livsmod og glæde. Og så hjælper det at være i god form, både når man bliver ramt af kræft eller er pårørende. Derfor sammensætter jeg et TV2 hold og sætter jeg mig i sadlen i uge 43.

Der er et stort live show der venter lørdag uge 43 på TV2, men jeg går gerne på skærmen med sved på panden. Jeg håber, I har lyst til at træde med. Sammen kan vi gøre en forskel.

– Morten Ankerdal

Skal du være vores næste ambassadør?

Udfyld vores formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt