Tidligere udtalelser

Gonat eller godmorgen herfra og god tur Povl #knækcancer #Techdata #vigørdetigennæsteår #cycling4cancer #vistårsammenikampenmodkræften og til dig Kim Guhle, du er den sejeste og vildeste person. Kæmpe respekt for dit store event og værk – så flot. Morten Ankerdal, du var ikke på natholdet i år.

– Brian Trolle

Imens du siv, har jeg ig en stor flok helt igennem fantastiske kollegaer trampet i pedalerne og hostet et kæmpe event i en god sags tjente sammen med Kim Guhle. Er høj af glæde over at mærke engagementet hos mine kollegaer og de mange deltagende virksomhed, men lidt træt nu. #cycling4cancer.

– Camilla Thind Sunesen

Stolt af at være en del af instruktør teamet til Cycling4cancer. Bukker mig ydmygt i støvet for arrangøren bag eventet som forhåbentlig når de 1,1 million kroner i støttet til Kræftens bekæmpelsen. Stærkt Kim Guhle. Og at få lov til at cycle sammen med min gode ven Brian Overkær, det gjorde det bare endnu bedre.

– Anders Rørbæk

Fredag kl 18 startet Cycling4cancer, og det sluttede lørdag kl 18. Det har været en kæmpe oplevelse at have 23 af mine kunder med til at holde cyklen igang… Vi var med til at skaffe over 1 million kroner sammen, sammen med 70-80 andre firmaer, som hver især havde købt en cykel.. Stor tak til Kim Guhle for igen at lave en sindsyg perfekt Cycling4cancer… Det er fuldstændig vanvittig at du kan stable sådan et event på benende.. Jeg bøjer mig i støvet.

– Dan Scharff Riedel Madsen

Shit en psykisk rutschebanetur at spinne til Cycling4cancer.

  1. Først oplever man det helt utrolige gode humor og den samlede gejst, der er blandt alle som deltager. Man kan sku mærke at den her sag betyder noget for alle i lokalet og folk giver deres ypperste med både humør og fysik for hele formålet med Knæk cancer
  2. Derefter står man og kigger rundt blandt folk og kan se at der bag det glade ydre, er mange som virkelig kæmper en personlig kamp enten for deres egen??

– David Egebjerg

Så kom dagen – dagen jeg længe har set frem til. Den dag hvor Team Rigshospitalet får muligheden for at vise vores støtte til kræftpatienter, udenfor vores arbejde – 24 timer, hvor vil ikke giver op – samler penge ind til at vi en dag kan, som vores motto siger #knækcancer! Stort tak til Datacon for at donere en cycle igen i år, så vi kan vise vores støtte!

Det varmer mit hjerte at se og mærke de fællesskab, som er tilstede, at folk fra hele landet mødes til fordel for denne???

– Marianne Villadsen

Deltagere 2018